Dr Milena Mišković

Dr Milena Mišković

Lekar specijalista interne medicine - Kabinet za funkcionalnu medicinu

Poliklinika "Hematologika"

Biografija

Dr Milena Mišković je specijalista interne medicine, sa višegodišnjim kliničkim iskustvom i radom u tercijarnim ustanovama. 

Svoju karijeru počela je kao lekar na Klinici za neurologiju UKCS, gde je baveći se kako kliničkim tako i naučnoistraživačkim radom, stekla brojne veštine i započela dalju edukaciju u pravcu kliničke transfuziologije.

Dalji rad nastavlja u KBC Zemun.

Uporedo, odbranom rada „Terapijska izmena plazme kod refraktarnih formi stečene autoimune mijastenije gravis“, stiče zvanje akademskog specijaliste.

Kako je svoj pristup lečenju uvek bazirala na sveobuhvatnosti i sagledavanju svih aspekata, odlučuje se za strukovnu specijalizaciju iz interne medicine.

Dr Mišković je sticala je znanje i iskustvo kako kroz formalno obrazovanje, tako i kroz dodatne obuke, edukacije i vođeno mentorstvo. Sertifikovan je homeopata.

Posebne sfere interesovanja: Endokrinologija, Integrativna medicina, Funkcionalna medicina, Individualni, sveobuhvatni, personalizovani pristup pacijentu, Homeopatija, holistički pristup lečenju, reproduktivno zdravlje i optimizacija zdravstvenog stanja.

Zbog posebnog interesovanja za holistički pristup lečenju, reproduktivno zdravlje i optimizaciju zdravstvenog stanja, od 2023. god nastavlja rad u Poliklinici „Hematologika“ koji se vodi ovim postulatima pri lečenju.

Autor je brojnih domaćih i inostranih radova, kao i nekoliko radova u medicinskom listu KBC Zemun. Učestvovala je u nekoliko nacionalnih i internacionalnih kongresa.

Obrazovanje

Radno iskustvo

Profesionalna članstva

Jezici

Usluge interniste dr Milene Mišković u Poliklinici „Hematologika" Zemun

U našoj Poliklinici u Zemunu, internista dr Milena Mišković vam pruža sledeće usluge: 

Dr Mišković praktikuje funkcionalni, integrativni, holistički pristup u radu sa pacijentima koji traže komplementarne metode lečenja, uzimajući u obzir celokupno stanje osobe, a ne samo simptome bolesti, sa fokusom na individualni pristup.

Njeni pacijenti su osobe koji imaju: hronične bolesti (artritis, alergije, migrene, problemi s varenjem ili kožna oboljenja), akutna stanja (poput prehlade, gripa, povreda ili drugih privremenih zdravstvenih tegoba), osobe sa emocionalnim problemima (Anksioznost, depresija, stres), hormonski bisbalans i dr.

Pacijenti koji preferiraju prirodnije metode lečenja i svi pacijenti koji žele individualan, sveobuhvatan, personalizovan pristup lečenju.

Radi u bliskoj saradnji sa drugim specijalistima, kako bi pružili sveobuhvatan, multidisciplinarni tretman pacijentima koji imaju više pridruženih bolesti i stanja

Za cene navedenih usluga, proverite naš cenovnik.

Cenovnik usluga

Zakažite pregled

Pregled kod interniste dr Milene Mišković možete zakazati u Poliklinici „Hematologika“ pozivanjem brojeva telefona: tel: +38162 44 66 58 svakog radnog dana od 09 -19h.